Om oss

badrum

BADRUMSRENOVERARE AV HÖGSTA KLASS

Välkommen till oss! Hos oss kan du få hjälp med små och stora bygg- och renoveringsarbeten till ditt hem, din bostadsrättsförening eller ditt företag. Vi har vårt kontor i Sollentuna och utför jobb i hela Stockholms län.

Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av tjänster inom bygg och renovering. Våra hantverkare har kompetens och behörighet inom snickeri, måleri, rörläggning, elinstallationer och golvläggning. Det gör att vi kan erbjuda totalentreprenad på stora jobb som köks- eller badrumsrenoveringar. Vid en totalentreprenad tar vi hela ansvaret för processen från början till slut.

Vi tllgodoser alltid kundens krav

Som vi ser det är vårt uppdrag i första hand att tillgodose våra kunders krav. I vår kvalitetspolicy lägger vi tonvikten på kundnyttan och kundens fokus. Vår filosofi är att vår strävan efter nöjda kunder får företaget att både växa och utvecklas i rätt riktning, vi ser därför till att alltid hålla vad vi lovar när det gäller kvalitet, kostnad och tid.

Hos oss kan du vara säker på att få ett kvalitativt utfört arbete i enlighet med branschstandard. Vi ser alltid till att ha en klar bild av dina krav och önskemål på arbetet innan vi sätter igång och vi gör alltid vårt yttersta för att hålla oss inom de givna ramarna vad gäller tid och kostnad.

Välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller här om du vill veta mer. Vi finns även på Instagram och Facebook, där vi presenterar smakprov på arbeten vi utfört.

Badrumsrenovering Farsta – vi brinner för badrum!